Tuntu – Sense -teos koettavissa Hämeenlinnan pääterveysaseman aulassa ti 18.6. klo 12–15

Sirpa Haapaoja
18.6.2024
12.00 - 15.00
Hämeenlinnan pääterveysaseman aula

Tuntu – Sense on kokonaisvaltainen teos, jonka kävijä saa kokea hierovassa tuolissa istuen, äänimaailmaa kuunnellen ja kuvavirtaa katsellen.

Sirpa Haapaoja 
Tuntu – Sense  
hierova tuoli, kuulokkeet, videoprojisointi 
2024  

Tuntu – Sense on elämyksellinen ja kokonaisvaltainen teos, jonka kävijä saa kokea hierovassa tuolissa istuen, äänimaailmaa kuunnellen ja kuvavirtaa katsellen. Taiteilija haastaa meitä pohtimaan, millainen rooli teknologialla on tulevaisuudessa yhteiskunnassa ja yksilöiden arjessa.

Vuoteen 2050 mennessä aistimisen apuvälineet ovat kehittyneet. Mikrosirut aivoissa auttavat moneen asiaan ja ihmisten edellytetään hoitavan itse itseään. Saako vielä hengittää raikasta ulkoilmaa, vaeltaa metsässä, sukeltaa avoveteen ja kellua tähtitaivaan valossa? Tuntu – Sense -teos on koettavissa yksityisissä 15 minuutin tuokioissa kesä- ja elokuussa Hämeenlinnan pääterveysaseman aulassa (Viipurintie 1–3).

Ohjattu ja valvottu tuokio tuolissa yhdelle hengelle kestää 15 minuuttia.

HUOM! Hierovaa tuolia ei suositella henkilölle, jolla on sydämentahdistin tai joka sairastaa osteoporoosia. Tuoli soveltuu yli 130 cm pitkille henkilöille.

Nettiajanvaraus löytyy osoitteesta: taidevaltakunta.fi

Varauksen voi peruuttaa vuorokautta ennen aikaa.
Muistathan tulla ajoissa: varaus siirtyy seuraavalle heti varausajan umpeuduttua.

Sirpa Haapaoja (s. 1958) on taiteen ja kulttuurin monitoimija Hämeestä. Haapaoja tekee kokeiluja kuvan, äänen, tekstin ja muiden elementtien yhdistelminä.

Tapahtuman tiedot

Tapahtuma on esteetön

Tapahtuma on ilmainen

Järjestäjä

Hämeenlinnan taidemuseo

Päivät
18.6.2024
Aika
12.00 - 15.00
Sijainti
Hämeenlinnan pääterveysaseman aula
Hinta