Avoin taidepaja pe 19.7. klo 13-16. Leikitään sanoilla – luova sanataidepaja.

Senni Tuomi/Hämeenlinnan taidemuseo
19.7.2024
13.00 - 15.00
Hämeenlinnan taidemuseo, punatiilisen Lohrmann-rakennuksen työpajatila.

Avoimessa taidepajassa pe 19.7. klo 13–16 tehdään erilaisten leikillisten harjoitusten avulla kantaaottavaa sanataidetta.

Avoimessa taidepajassa leikitään sanoilla ja tehdään niistä kantaaottavaa taidetta. Sanoilla viestimme muille itsestämme ja ajatuksistamme sekä luomme todellisuutta ympärillämme. Sanoilla voimme myös vaikuttaa ja muokata mielipiteitä. Sanoilla on valtaa. Taidepajassa osallistuja saa luoda oman kantaaottavan sanataideteoksensa valitsemastaan näkökulmasta. Taidepajan materiaalina hyödynnetään kierrätettyjä sanomalehtiä ja työskentelyn avuksi on tarjolla erilaisia toimintaa ohjaavia tehtäviä ja harjoituksia, joiden avulla jokainen voi onnistua.

Avoimessa taidepajassa työskennellään omatoimisesti mutta paikalla on myös apuna pajaohjaaja. Avoin taidepaja järjestetään taidemuseon Lohrmann-rakennuksen työpajatilassa.

Taidepajaan saa tulla juuri sellaisena kuin on – ennakko-osaamista ei tarvita. Arvoihimme kuuluu, että jokainen saa olla museossa oma itsensä ja jokaisella on oikeus kokea museo turvallisena paikkana.

Tapahtuma on esteetön

Avoin taidepaja sisältyy museon pääsylipun hintaan. Liput 12/10/0 €. Meille käy myös museokortti.

Päivät
19.7.2024
Aika
13.00 - 15.00
Sijainti
Hämeenlinnan taidemuseo, punatiilisen Lohrmann-rakennuksen työpajatila.
Hinta
12/10/0€