Avoin taidepaja la 29.6. klo 13-16. Tehdään värikäs omakuva kollaasitekniikalla

Senni Tuomi/Hämeenlinnan taidemuseo
29.6.2024
13.00 - 16.00
Hämeenlinnan taidemuseo, punatiilisen Lohrmann-rakennuksen työpajatila.

Avoin taidepaja la 29.6. klo 13–16: Tehdään värikäs omakuva kollaasitekniikalla. Taidepajaan osallistuminen sisäänpääsylipun hinnalla.

Kaikille avoimessa taidepajassa tutustutaan kollaasitekniikkaan ja toteutetaan värikäs omakuva paperista ja kierrätysmateriaaleista. Samalla taidepaja juhlistaa Suomen suurinta ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtumaviikkoa, Helsinki Pridea. Helsinki Pride -viikkoa vietetään seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien ihmisten oikeuksien, osallisuuden ja hyvinvoinnin hyväksi. Tule siis mukaan tekemään kollaasitaidetta kaikissa sateenkaaren väreissä ja osoittamaan tukesi tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden puolesta!

Avoimessa taidepajassa työskennellään omatoimisesti mutta paikalla on myös apuna pajaohjaaja. Avoin taidepaja järjestetään taidemuseon Lohrmann-rakennuksen työpajatilassa.

Taidepajaan saa tulla juuri sellaisena kuin on – ennakko-osaamista ei tarvita. Arvoihimme kuuluu, että jokainen saa olla museossa oma itsensä ja jokaisella on oikeus kokea museo turvallisena paikkana.

Tapahtuma on esteetön

Avoin taidepaja sisältyy museon pääsylipun hintaan. Liput 12/10/0 €.

Meille käy myös museokortti.

Päivät
29.6.2024
Aika
13.00 - 16.00
Sijainti
Hämeenlinnan taidemuseo, punatiilisen Lohrmann-rakennuksen työpajatila.
Hinta
12/10/0€